Praktisk information til Kvægkongres 2024

Vi har i samarbejde med OrgaNicer forhåndsreserveret nogle værelser til vores deltagere. Du kan se listen med udvalgte hoteller og booke værelse gennem “Book overnatning”.

Spørgsmål vedr. hotelreservation rettes til OrgaNicer på tlf. 9627 2227 eller mail@organicer.dk

Kommer du i bil? Husk parkeringsbillet

Ønsker du ikke at bruge den gratis bustransport, kan du selv finde parkering på én af byens offentlige parkeringspladser og placere parkeringsbilletten i forruden. 

Det kan være svært at finde en parkeringsplads i Herning. Sæt bilen ved Jyske Bank Boxen, P1, Kaj Zartows Vej 7, 7400 Herning. Herfra kører gratis shuttlebusser mellem Jyske Bank Boxen og MCH Herning Kongrescenter. Det tager kun 8 minutter.

Busserne kører mandag kl. 8.00-19.00 og tirsdag kl. 8.00-16.00. 

Mandag aften kan du frem til midnat køre gratis med taxa fra MCH Herning Kongrescenter til parkeringspladsen ved Jyske Bank Boxen. Du får din taxabon i MCH Herning Kongrescenter.

Husk at medbringe din billet

Kort tid før kongressen modtager du en mail med din billet og dit kongresprogram. Du skal huske at printe billetten hjemmefra.

Vær opmærksom på, at hvis du ønsker at bestille bord til middagen, skal du gøre det forud for kongressen.

Sidste frist for at reservere bord er tirsdag den 20. februar 2024 kl. 12.00. Det er ikke muligt at reservere bord efter deadline. Du vil før kongressen modtage en mail med besked om din placering/bordnummer til middagen.

Bordreservation pr. gruppe kr. 350,- ekskl. moms.

Har du spørgsmål angående bordreservation, bedes du venligst kontakte Annemette Christensen +45 3053 5955
amc@seges.dk

Der vil være en fotograf til stede, som tager fotos og video, som kan blive brugt af Landbrug & Fødevarer i forbindelse med kommunikation om kongresser. 
Se også ”Privatlivspolitik fra Landbrug & Fødevarer”.

Kvægkongres 2024

Problemer med elektronisk tilmelding?

Har du spørgsmål i forbindelse med din tilmelding er du velkommen til at kontakte os
pr. mail: kvaegkongres@lf.dk eller tlf. 8740 5405.