00 Fremtidens bæredygtige fødevareproduktion
Michael Svarer, professor, Aarhus Universitet
Tavs Nyord, seniorrådgiver, CONCITO
Ida M.L.D. Storm, sektordirektør, Landbrug & Fødevarer Sektor for Kvæg
Jens Hesselbjerg Christensen,professor, Niels Bohr Instituttet
01 Foderlicitation – få den bedste pris på kraftfoder og mineraler
Rina Oldager Miehs, Kvægbrugskonsulent, Syddansk Kvæg
Bruno Lyskjær Due, Faglig leder, SAGRO
02 Kunstig intelligens – helt lavpraktisk
Mads Ingemann Lorentzen, Co-founder & CEO, HumAId
03 Betydning af en CO2-afgift her og nu
Martin Kristian Brauer, Områdedirektør, Landbrug & Fødevarer
04 Sunde, stærke kvier giver robuste køer og god økonomi
Lars Arne Hjort Nielsen, Specialkonsulent, SEGES Innovation
Bodil Højlund Nielsen, Konsulent, SimHerd
05 Dyrkning af grovfoder i kvælstoffølsomme områder
Nanna Hellum Kristensen, Planteavlskonsulent, Agri Nord
Søren Kolind Hvid, Landskonsulent, SEGES Innovation
06 Erfaringer med produktion af Premium Kvier
Kristian Sørensen, Slagtekalveproducent, Tranbjerg Østergaard A/S
Flemming Hølmkær, Ejerkonsulent, Danish Crown Beef
07 Sådan påvirker motion og protein dine goldkøer
Niels Bastian Kristensen, Lektor, Aarhus Universitet
08 Den politiske situation (ingen præsentation)
Søs Marie Serup, Politisk kommentator
09 Tiltrækning og fastholdelse af medarbejdere til malkearbejdet
Simone Marschall, Driftleder, Nørupgaard
Michael Lyrhøj Mortensen, Kvalitetsrådgiver, SEGES Innovation
10 Hvordan dine klimatiltag giver mælken merværdi
Jan Dalsgaard Johannesen, Senior Sustainability Advisor, Arla Foods
Peter Langborg Wejse, Afdelingsleder, SEGES Innovation
11 Antibiotikaresistens hos danske malkekøer – hvad kan landmænd gøre?
Lærke Boye Astrup, Chefforsker, SEGES Innovation
12 Gode resultater med malkeracekrydsninger kræver korrekt pasning
Masja Reinhard, Kvægrådgiver, KvægXperten
Morten Kargo, Seniorforsker, Aarhus Universitet
13 Banebrydende avlsindekser styrker avlsfremgangen for slagtekalve
Anders Fogh, Afdelingsleder, SEGES Innovation
Reni Hvam Nielsen, Produktchef, VikingGenetics
14 Brug fedtsyreindholdet i mælken aktivt i din foderstyring
Mads Nielsen, Kvægrådgiver, SAGRO
Betina Amdisen Røjen, Fagchef kvæg, LandboNord
15 Den finansielle sektors forventninger til kvægbrugene
Morten Riget, Landbrugsdirektør, Nordea
16 High management in a herd with 4,200 cows
Jordan Siemers, General Manager, Siemers Holsteins, USA
17 Hvad betyder afgræsning for køernes metanudskillelse?
Nicolaj Ingemann Nielsen, Chefkonsulent, SEGES Innovation
Martin Øvli Kristensen, Specialkonsulent, SEGES Innovation
18 Det veterinære beredskabs svar på Bluetongue og andre smitsomme sygdomme
Erik Rattenborg, specialkonsulent, SEGES Innovation
Betina B. Tvistholm, kvægfagdyrlæge, SEGES Innovation
Malene Budde, kvægfagdyrlæge, SEGES Innovation
Lars Pedersen, kvægfagdyrlæge, SEGES Innovation
19 Klimakampen i kvægstalden – løsninger nu og i fremtiden
Anja Juul Freudendal, Chefkonsulent, SEGES Innovation
Michael Holm, Chefkonsulent, SEGES Innovation
20 Sådan forbedrer du råmælkskvaliteten
Terese Jarltoft, Slagtekalverådgiver, SAGRO
21 Usynligt hegn til naturafgræsning
Aage Kristian Olsen Alstrup, Specialdyrlæge, Aarhus Universitet
Michael Baun, Fanø Maskinstation Michael Baun
22 The future of agriculture in Holland and the EU
Alex Datema, Director of Food & Agri, Rabobank
23 Dyrevelfærdsmærket - nu og fremover
Christina Nygaard, Specialkonsulent, Fødevarestyrelsen
Keld Herstad, Koncept- og fagspecialist, Arla Foods
Henning Sønnichsen, Director Sales DK, Danish Crown
24 Hvad er op og ned på effekten af metan? (Ingen præsentation)
Peter L. Langen, Professor og centerleder, Aarhus Universitet
25 Holstein: World’s highest-yielding Holstein herd
Jordan Siemers, General Manager, Siemers Holsteins, USA
26 RDM: Hvor er den røde race på vej hen?
Torben Due Mikkelsen, Mælkeproducent, Østerviggaard ApS
27 Jersey: Optimal produktion og velfærd i hele koens liv
Anders Peder Bang, mælkeproducent, Husby
Julie Clasen, konsulent, SimHerd
Peter Raundal, teamleder, SEGES Innovation
28 Udfordringer og muligheder i slagtekalveproduktionen
Jeanette Kristensen, Videnskabelig assistent, Københavns Universitet
Søren Plauborg Pedersen, Mælkeproducent, Røjklitgård
Rasmus Alstrup, Slagtekalveproducent, Bangsbo Slagtekalve
Per Lynge Laursen, Bestyrelsesformand, Dansk Kødkvæg
30 Calf production in the future
Alex Datema, Director Food & Agri, Rabobank Netherlands
Karsten Willumsen, Board Member, Danish Crown Beef
31 Strategi – en fælles platform
Mark Timmerman, Mælkeproducent, Stursbøl ApS
32 Bovaer afprøvning hos Arla Foods leverandører
Nicolaj Ingemann Nielsen, Chefkonsulent, SEGES Innovation
Maike Brask, Sustainability Specialist, Arla Foods
Jacob Therkildsen, Mælkeproducent, Nygård
34 RDM: Samspil mellem produktion og dyrevelfærd
Bengt Holst, Formand, Det Dyreetiske Råd
35 Jersey: Den værdifulde ledelsesfunktion
Kristina Houmøller Søgaard, Development Manager, Tastum Jersey
Thomas Houmøller Søgaard, mælkeproducent, Tastum Jersey
Anne-Mette Søndergaard, produktchef, Danish Agro
36 Lær af elitens kalvepassere
Lene Agerskov, Kvægfagdyrlæge, LVK
Louise Boutrup Vestergaard, Driftsleder, Klink Økologi
37 Kødkvæg – udfordringer og muligheder i fremtiden
Gitte Grønbæk, tidl. direktør for Dansk Kvæg
Michael Kjerkegaard, landmand , Eskelyst
38 Sådan blev jeg selvstændig mælkeproducent
Sune Hallberg, driftsøkonom, Landbrugsrådgivning Syd
Mark Hausted, mælkeproducent, Hausted Jersey
39 Bovaer afprøvning hos Arla Foods leverandører
Lars Kousgaard, Regional MS Manager, Arla Foods
Nicolaj Ingemann Nielsen, Chefkonsulent, SEGES Innovation
40 Faste ugehold giver rytme og stabilitet
Susanne Pejstrup, Ejer, Lean Farming®
Lars Arne Hjort Nielsen, Specialkonsulent, SEGES Innovation
41 Bedre opstart efter tvillingefødsel
Line Fruergaard-Roed, Dyrlæge, VikingDanmark
Tobias Volhøj, Kvægfagdyrlæge, Vendsyssel Landdyrlæger
42 Grovfoderproduktion i et varmere og mere ustabilt klima
Martin Mikkelsen, Landskonsulent, SEGES Innovation
Torben S. Frandsen, Landskonsulent, SEGES Innovation
43 Safety first for everyone at the farm
Per Jørgensen, Specialist, Occupational Health and Safety, SEGES Innovation
Per Hougaard, Dairy Farmer
44 Omlægning af kostalden til anden produktion
Terese Jarltoft, Slagtekalverådgiver, SAGRO
Anja Juul Freudendal, Chefkonsulent, SEGES Innovation
45 Nye tal på dansk oksekøds klimaaftryk
Mogens Vestergaard, Chefkonsulent, SEGES Innovation
Martin Øvli Kristensen, Specialkonsulent, SEGES Innovation
46 Bedre arbejdssikkerhed for nye medarbejdere
Kent Jacob Nielsen, Seniorforsker, Regionshospital Gødstrup
Christina Edstrand, Arbejdsmiljøchef, SEGES Innovation
47 Sundheden i ko-kalv-systemer med ammetanter
Martin Krogsgaard, Mælkeproducent, Borupgårde
Mette Bisgaard Petersen, Adjunkt, Københavns Universitet
48 Hold dit kimtal og sporer lavt – og få fuldt kvalitetstillæg
Jan Støve, Mælkekvalitetsrådgiver, SEGES Innovation
49 EasyCow – your everyday digital tool
Nina Kloster, Senior Consultant, SEGES Innovation
Ditlev Rosendahl Baun, Consultant, SEGES Innovation
50 Biogas og leverandøraftaler
Karl Jørgen Nielsen, Projektleder, PlanEnergi
Anders Andersen, Udviklingschef, Spiras
51 Okse på dagsordenen – meninger med smag (Ingen præsentation)
Facilitator: Trine Krebs, grøn chef, Food Organisation of Denmark
Rikke Lundsgård, landbrugspolitisk seniorrådgiver, Danmarks Naturfredningsforening
Agnes Qvortrup, seniorkonsulent, Landbrug & Fødevarer
Torsten Wetche, mælkeproducent, Hvanstrup
52 De bløde værdier i et generationsskifte
Søren Weinkouff Henningsen, mælkeproducent, Lyngsø Agro
Poul Henningsen, tidligere mælkeproducent, Lyngsø Agro
Vibeke Fladkjær Nielsen, kvægrådgiver, KvægXperten
53 Find de køer, der spreder digital dermatitis (Ingen præsentation)
Nynne Capion, Lektor, Københavns Universitet
Jens Christian Sørensen, Mælkeproducent, Bilsebjerggaard, Slagelse
54 Gode resultater med 500 køer på græs
Lars Andersen, Driftsleder, Clausen Agro
Båhne Jensen, Driftsleder, Clausen Agro
Hans Lund, Kvægrådgiver, ØkologiRådgivning Danmark
Niels Bastian Kristensen, Associate Professor, Aarhus University
Rasmus Kjelsmark Nielsen, Bygningsrådgiver, Byggeri & Teknik I/S
Jacob Krog, Specialkonsulent, SEGES Innovation
Morten Elsøe, Direktør og sundhedsdebattør, Madroinstituttet
58 Hvordan videreuddanner du dine ansatte?
Jens Holm Jensen, Driftsleder, Højager
Matias Friis Ebbesen, Studerende, Bygholm Landbrugsskole
59 Workshop: Er proptrækkerklove en tikkende bombe? (No presentation)
Nynne Capion, lektor, Københavns Universitet
Christina Christensen, dyrlæge, Kvægdyrlægerne ApS
Amalie Meinert Rinken, dyrlæge, Kvægdyrlægerne Salling-Fjends
60 Hop med på den digitale foderrejse
Rina Oldager Miehs, Kvægbrugskonsulent, Syddansk Kvæg
Thomas Andersen, Specialkonsulent, SEGES Innovation
61 How to improve your colostrum quality – existing knowledge and new tools
Terese Jarltoft, Advisor, SAGRO
62 Nyttige tips og tricks i DMS
Ditlev Rosendahl Baun, Konsulent, SEGES Innovation
Tine Hejgaard Sørensen, IT-specialkonsulent, SEGES Innovation
63 Den gode samtalekultur – på tværs af generationer
Frederik Svinth, Founder & CEO, Snakspil
Peter Raundal, Teamleder, SEGES Innovation
Søren Kørup Christensen, Konsulent, SEGES Innovation
Mogens Agerbo Krogh, Dyrlæge, ph.d., Lektor, Aarhus Universitet
Vivi Thorup, Adjunkt, Aarhus Universitet
66 Ny viden om staldfodring med frisk græs
Mogens Larsen, Seniorforsker, Aarhus Universitet (Ingen præsentation)
Irene Fisker, Specialkonsulent, Innovationscenter for Økologisk Landbrug
67 Workshop: Cork screw claws and other claw lesions (No presentation)
Nynne Capion, Associate Professor, University of Copenhagen
Christina Christensen, Veterinarian, Kvægdyrlægerne ApS
Amalie Meinert Rinken, Veterinarian, Kvægdyrlægerne Salling-Fjends